Cardio training: verbeter je conditie bij Fit to go!

Werken aan je conditie in Aalst? Cardio training, dat doe je bij Fit to go!

Op zoek naar een plaats waar je elke dag aan je conditie kunt werken? Waar de hitte of vriestemperaturen geen rol spelen? Dan ben je op de juiste plek bij Fit to go in Aalst. Cardio training, fysio training, groepslessen, … iedereen vindt er zijn gading. Een grote troef bij Fit to go is dat Walter De Bock en zijn team een grote brok aan ervaring hebben als het op sporten aankomt. Je kunt dus niet in betere handen terechtkomen!

Van basisconditie tot getrainde sporter

Bij Fit to go is iedereen welkom om te werken aan zijn conditie. Verbeteren doet je conditie niet op korte termijn, daarom is het belangrijk dat je er regelmatig aan werkt! Ben je van Aalst? Cardio training doe je het best bij ons! In de fitness kun je de snelheid, helling, … gelijkmatig opdrijven als je je goed voelt.

In de andere richting gaat dit natuurlijk ook. Dat is iets wat je niet kunt doen als je buiten sport, een helling gaat niet zomaar verdwijnen. Nog een ander voordeel is dat je je parameters in één oogopslag kunt zien. Of het nu jouw hartritme, calorieverbruik of snelheid is, alles kun je gewoon aflezen zonder enige moeite te doen.

Bij onze cardiotoestellen kun je, voor je begint, ingeven welke soort training je wilt doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je gaat voor een vetverbrandingstraining of je jouw uithoudingsconditie wilt verbeteren. Er zijn ook nog andere trainingsprogramma’s zoals bijvoorbeeld intervaltraining.

Cardio training is zeker aangeraden voor mensen die net een operatie of een blessure achter de rug hebben. Cardio-revalidatie verloopt het makkelijkst in de fitness, omdat je makkelijk kunt aanpassen naargelang je vooruitgang maakt of bijvoorbeeld een slechte dag hebt. Zo forceer je jezelf niet. Interesse? Meer info over revalidatie fitness vind je hier!

Doe aan conditietraining bij Fit to go!

Zoek je een plaats om jouw conditie te verbeteren in Aalst? Cardio training doe je het best bij Fit to go! De kennis van de verschillende aspecten tijdens het sporten zorgt ervoor dat Fit to go er echt uitspringt als je goede begeleiding zoekt! Twijfel je nog? Aarzel niet, maak hier een afspraak of breng ons een bezoekje!