Groepslessen bij Fitness Fit to go

Sporten in Aalst? Fitness, groepslessen en nog zoveel meer

Ben je het zat om telkens weer alleen te gaan sporten? Is sporten met muziek als enige gezelschap niet jouw ding? Sport je liever met anderen en zoek je in regio Aalst groepslessen? Fitness Fit to go geeft je de kans om in een toffe sfeer de groepslessen te ontdekken! Bij Fit to go kun je samen met een vriend(in) aan je conditie werken. Voor die groepslessen is er een ruim, gevarieerd aanbod. Zo zijn spinning, zumba, core stability en BBB-fatburn allemaal mogelijk in de vorm van groepslessen.

Fitnessen is voor iedereen…

Fit to go is niet zomaar een fitness in Aalst. Fitness, groepslessen en alles wat met sporten te maken heeft worden altijd maar populairder. De uitdaging is om de fitness toegankelijk te maken voor iedereen. Fit to go is die uitdaging succesvol aangegaan en breidt zijn gamma uit met groepslessen 60+. Met indoor cycling voor senioren worden de deelnemers al sportend meegenomen naar de jaren 50, 60 en 70. Er is geen basisconditie vereist, dus echt íedereen kan hieraan deelnemen.

Bij Fit to go blijven we niet stilstaan, want stilstaan betekent achteruitgaan. Daarom bieden we een nieuwe variant van zumba aan als groepsles. “Strong by zumba” combineert een intensieve training met de wetenschap van gesynchroniseerde muziek als motivatie. De muziek is speciaal ontworpen zodat elke beweging geëvenaard kan worden. Fit to go blijft zich inzetten om voor ieder wat wils te kunnen aanbieden.

… maar bij Fit to go zeker voor jou!

Ondertussen zul je het wel al weten. Fit to go is een fitness voor iedereen, maar het is vooral een fitness voor jou. Walter De Bock en zijn team zorgen ervoor dat je in een aangename sfeer kunt sporten. Dankzij hun kennis blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Breng ons snel een bezoekje! Je kunt ons vinden in de Regelsbruggestraat in Aalst. Fitness, groepslessen, individuele begeleiding, voedingssupplementen, … Je vindt er alles om er een fijne, sportieve tijd van te maken, waarbij jij centraal staat!