Fitness voor senioren

Fit to go: een echte fitness voor senioren!

Maak je deel uit van de senioren, maar voel je je nog jong van geest? Dankzij Fit to go blijf je ook fysiek jonger! Fitnessen is niet enkel voor de jonge garde, maar voor iedereen. Bij ons tref je een gevarieerd publiek qua leeftijd aan, wat verschillende voordelen heeft. Je komt onder de jonge mensen en niet enkel andere senioren, maar je kunt ook van elkaar veel leren. We zijn dus zeker ook een fitness voor senioren!

De aandacht voor de senioren die ze verdienen

Bij Fit to go kun je zeker terecht voor seniorenfitness. Met een seniorenspinning bieden we dus zeker groepslessen aan voor 60+! Hier ben je welkom als je zowel lichamelijk als mentaal nog fit bent. Als je houdt van sociale contacten en van sporten, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor deze groepslessen heb je een minimale tot zelfs geen conditie nodig. Dus echt iedereen die ouder is dan 50 kan deelnemen aan deze groepslessen. Als dat geen fitness voor senioren is!

Bij ons sporten ook heel wat jongeren, wat ervoor zorgt dat je mentaal ook jong blijft. Het voordeel hiervan is dat zowel de jongeren als de senioren elkaar kunnen helpen en tips kunnen delen met elkaar! Zo weten senioren bijvoorbeeld hoe je thuis bepaalde spiergroepen kunt trainen. Voor de moderne fitness werd er ook gesport, maar dan met of aan de hand van bepaalde voorwerpen. Zo kun je ook thuis sporten als je eens niet in de fitness geraakt. Langs de andere kant kan de jongere garde helpen bij het gebruiken van bepaalde machines.

Fitness voor 60+ was nog nooit zo tof!

Zin gekregen in sporten? Wil je al op de spinningtoestellen kruipen en nieuwe mensen leren kennen? Bij Fit to go is de fitness voor senioren alvast een geslaagd concept! Twijfel je? Contacteer ons of breng ons een bezoekje!