Krachttraining: onmisbaar in je workout!

Algemene krachttraining Aalst en omstreken

Wist je dat algemene krachttraining essentieel is om op te nemen in je wekelijkse training? Velen denken dat de ideale manier om gewicht te verliezen cardio-training is. Dit is echter een misvatting. Op het moment van je cardio-training verbrand je inderdaad meer calorieën dan met krachttraining, maar zodra je training gedaan is, stopt de calorieverbranding al vrij snel.

Bij krachttraining daarentegen is er veel energie nodig om je spieren te herstellen na een intensieve training. Zo verbrand je dus ook na de training nog veel calorieën.

Het beste resultaat? Dat verkrijg je door cardio-oefeningen te combineren met krachttraining.

Wist je dat er verschillende soorten krachttraining bestaan?

Bij Fit to go is het uiteraard mogelijk om verschillende soorten krachttraining te doen. Zo kan je er werken aan je duurkracht en explosieve kracht. Duurkracht is de mogelijkheid om gedurende een langere tijd een bepaalde kracht uit te oefenen. Explosieve krachttraining is gericht op sporters die vanuit stilstaande beweging, explosief en met veel kracht moeten reageren.

Voor al deze trainingen is het mogelijk om je persoonlijk te laten bijstaan door Walter De Bock. Walter is reeds langer dan 30 jaar actief in het sportmilieu en de man achter fitnesscentrum Fit to go.

Fit to go: the place to be voor je kracht-workout

Woon of werk je in Aalst? Krachttraining nodig? Fitnesscentrum Fit to go is erop gericht om de sporter zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens zijn krachttraining. Er staan verschillende krachttoestellen ter beschikking en ook voor advies kan je steeds terecht bij Walter. Aarzel niet langer en kom snel eens langs bij Fit to go. Samen bespreken we wat Fit to go voor jou kan betekenen.

krachttraining Aalst